Hakaniemen Kirppis

since 1897

Myyjille

Kirpputori on kaikille avoin kesäsunnuntaisin klo 10–16. Myyjät pääsevät alueelle klo 8 ja alue on oltava tyhjennettävä klo 17 mennessä. Myyntipaikat ostetaan etukäteen verkkosivuiltamme tai paikan päältä sunnuntai-aamuisin. Suosittelemme paikanpäällä korttimaksua.

Hinnasto:
1) Paikkojen hinta 27 € sis. pöytä (75 x 190)
2) Rekki 5 € /kpl
3) Lisäpöytä 5 € /kpl
4) Istuimen vuokra 2 €/kpl

Mikäli sinulla on kysyttävää voit lähettää meille sähköpostia osoiteeseen info.hakaniemenkirppis@gmail.com tai lähettää viestiä Facebook-sivujemme kautta.

Kuinka toimia?

  1. Varaa ja maksa myyntipaikkasi joko paikan päällä kirppisaamuna tai verkkosivujemme kautta.
  2. Saavu klo 8 – 10 välillä kirpputorille, jotta kerkeämme opastamaan teidät myyntipaikalle – saat myös parettua myytävät aarteesi mahdollisimman ripeästi ennen innokkaiden ostajien saapumista. Siirräthän kulkuneuvosi mahdollisimman nopeasti pysäköintialueelle.
  3. Kirpputoripaikan hintaan sisältyy pöytä 27 €.
  4. Halutessasi voit vuokrata  rekin, lisäpöydän ja istuimen
  5. Muistathan varata asiakkaiden iloksi vaihtorahaa, ostoskasseja jne. Peili on suuri plussa!
  6. Arvostamme kovin siisteyttä ja iloista asennetta. Jätäthän siis myyntipaikkasi siistiin kuntoon lähtiessäsi. Myymättä jääneet arteet toivomme, että otatte mukaan sillä jätehuoltoa ei paikan päällä ole.
  7. Hei sinä yrittäjä ja esimerkiksi käsitöitä valmistava myyjäehdokas! Meille saa tulla myymään omia luomuksia kuten neulottuja pipoja tai vaikka puukoreja! Vain mielikuvitus on rajana.