Hakaniemen Kirppis

since 1897

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Toimituskulut

Tilauksen toimituskulut on 0 €.

Maksaminen

Myyntipaikka maksetaan varauksen yhteydessä. 
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken.
Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Varauksen peruminen

Varattua ja maksettua paikkaa ei voi perua tai vaihtaa.
Kirpputori on avoinna sivustolla mainittuina päivinä ja säätila ei ole este kirpputorin järjestämiselle eikä aukiololle.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Hakaniemen Kirppis Ky. Y-tunnus 2755705-2. Kotipaikka Helsinki. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Järjestäjällä on oikeus perua tehtyjä varauksia, jos järjestäjällä on syytä epäillä, että varauksen tekijällä on myynnissä kirpputorin henkeen sopimatonta tai laitonta tavaraa.
Myyntipaikkaa ei voi myydä eteenpäin ottamatta ensin yhteyttä järjestäjään.

Force Majore

Kiska Co. ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majore) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Hakaniemen Kirppis Ky pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yhteystiedot

Kiska Co.
Hakaniementori, 00530 Helsinki

Järjestäjä

Kiska Co.
Anna Kurkikangas, 040 541 4015.
info.hakaniemenkirppis@gmail.com