Tuotteiden asettaminen esille

Kun kirpputoripöytä varataan, on aika alkaa karsia myytäviä tuotteita. Kaikkea myytäväksi kelpaavaa ei kannata viedä myyntiin kerralla, mikäli tavaraa on kertynyt paljon. Toisaalta suurelle määrälle tavaraa voi vuokrata kaksi vierekkäistä myyntipöytää. Kirpputoripöytien vuokraaminen ei yleensä maksa kovin paljoa, mutta pidemmillä myyntiajoilla laskua voi kertyä. Jos kirpputoriharrastus tulee kalliiksi, voi sitä yrittää rahoittaa esimerkiksi nettikasinon avulla. Suuntaa osoitteeseen https://slots-online.fi ja kokeile kolikkopelejä. Niillä voi parhaimmillaan rahoittaa pidemmänkin pöytävuokran.

Pöydän ulkonäkö on todella tärkeä tekijä asiakkaan silmin. Pöytä ei missään nimessä saa olla liian täynnä tai sekainen. Täysi ja sekainen pöytä nimittäin karkottaa ostajat. Suuresta sekasotkusta ja toistensa päälle pinotuista tavaroista on vaikea ottaa selvää, mitä pöydässä edes on. Sen lisäksi pöytää ei huvita alkaa katselemaan, koska ei välttämättä edes tiedä, mistä aloittaa. Liian täydessä pöydässä upeat ja uniikit tuotteet jäävät usein muiden tuotteiden alle. Näin todella haluttujakin tuotteita voi jäädä myymättä ainoastaan sen takia, että ostajat eivät pääse niitä näkemään.

Hyödynnä rekkejä

Monissa kirpputoripöydissä on rekkejä, joihin voi asettaa näytille kaikki paremmat vaatteet. Kun vaatekappaleet asettelee kauniisti henkareihin, ne pysyvät siistinä eivätkä esimerkiksi rypisty. Rekillä vaatteet myös ovat paremmin esillä, eivätkä huku muiden tuotteiden joukkoon. Kauniistikin viikatut pinot eivät nimittäin säily sellaisina pitkään. Kirpputoreilla kiertelevät ostajat tutkivat tuotteita ja vain viskaavat ne takaisin pöydälle. Näin pöydät eivät pysy kauniina pitkään.

Pöytä ei saa olla liian täysi eikä liian tyhjä

Kirpputoripöydälle ei tulisi koskaan siis asetella liian paljon tuotteita. Pöytä näyttää sekaiselta, eikä houkuttele tekemään löytöjä. Jälkimmäinen pätee kuitenkin liian tyhjään pöytäänkin. Jos pöydässä on vain muutamia tuotteita, ei se kiinnosta ostajia. Ostajat suuntaavat sellaisten pöytien luo, joissa on sopivasti mielenkiintoista tavaraa.

Pöydälle on helppo asetella erilaisia tuotteita eri kohtiin. Vaatteet voivat olla toisella reunalla ja esimerkiksi koriste-esineet ja astiat toisella. Näin ostajat pystyvät suuntaamaan katseensa sellaisiin tuotteisiin, joita ovat kirpputorilta etsimässä.

Tyhjää tai täyttä pöytää vielä tärkeämpää on valita mielenkiintoisia tuotteita myyntiin. Niiden avulla tuottoa tulee varmasti.