On mahtavaa, että olet tullut lukemaan sivustoamme, joka kertoo kaiken haluamasi kirpputoreista. Tänä päivänä yhä useammat laittavat ympäristön etusijalle ja päätyvät sen vuoksi ostamaan ja myymään tuotteita kirpputoreilla. Käytettyjen tuotteiden joukosta voi löytää myös aarteita, kuten vaikkapa keräilyesineitä tai jo myynnistä pois vedettyjä vaatekappaleita. Parhaimmassa tapauksessa tuotteet ovat vielä uudenveroisia, mutta maksavat ainoastaan murto-osan siitä, mitä uusi tuote maksaisi.

Tämä blogi keskittyy paljolti siihen, millaisia kirpputoreja Suomesta löytyy. Artikkeleissa listataan Suomen suosituimpia, suurimpia ja ainutlaatuisimpia kirpputoreja, joissa kannattaa vierailla, vaikka tulisi vähän kauempaakin. Myös Suomen suosituimmat myyntitapahtumat käydään läpi, jotta yhä useampi ihminen saisi inspiraatiota lähteä myymään ja ostamaan käytettyjä tuotteita.

Ota vinkit talteen

Tällä sivustolla neuvotaan heitä, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin myyneet tavaroitaan kirpputorilla. Jos sinua siis kiinnostaisi päästä eroon turhista tavaroista, mutta et tiedä mistä aloittaa, lue lisää artikkeleista. Ennen kirpputorilla myymistä jokaisen tulee varata pöytä, johon omat tavarat asetellaan. Jos tavaroita on vähän, yksi pöytä riittää mainiosti. Jos myyntiin menee kuitenkin enemmän tavaraa, silloin on syytä ottaa heti alussa kaksi pöytää. Jos pöydät ovat vierekkäiset, voi myytävät tuotteet levittää niille siten, että tuotteille jää hyvin tilaa.

Tällä sivustolla annetaan vinkkejä myös siihen, kuinka tuotteet kannattaa asetella esille, miten ne hinnoitellaan ja ylipäätään millaisia tuotteita kannattaa viedä myyntiin. Kaikenlaisilla tuotteilla ei nimittäin ole kysyntää. Blogin vinkkien avulla jokainen voi aloittaa kirpputorilla myymisen ja onnistua siinä. Aina raha ei kuitenkaan ole se tärkein tekijä, vaan joskus on vain mukava siivota kaappeja ja päästä eroon tavaroista, joita ei enää käytä.

Olet tervetullut lukemaan blogia ja innostumaan kirpputoreista ja kierrättämisestä ylipäätään.