Tienaa kirpputorimyynneillä

Joillekin kirpputorilla myyminen on tärkeää nimenomaan rahan kannalta. Se on keino hankkia lisätuloja ja samalla päästä eroon ylimääräisestä tavarasta. Jotta kirpputorilla myyminen onnistuisi, on syytä kiinnittää huomiota siihen, mitä tavaroita kirpputorilla myy. Myös myyntiajalla on väliä. Kirpputoreilla käy eniten väkeä syksyllä. Esimerkiksi elokuu ja syyskuu ovat siten hyviä aikoja myydä tuotteita kirpputoreilla. Tällöin varsinkin lastenvaatteet menevät kaupaksi, kun lapsille halutaan löytää toppahaalareita ja talvikenkiä edulliseen hintaan. Myös aikuisten talvivaatteille on kysyntää.

Vaatteiden kohdalla kannattaa panostaa oikeaan ajankohtaan. Jotkut myyvät pieneksi jääneitä talvivaatteita kauden loputtua keväällä. Tämä ei kuitenkaan ole järkevää, sillä silloin vaatteista ei voi pyytää korkeaa hintaa. Kauden alkaessa hinnat ovat korkeammalla, sillä kysyntä kasvaa. Monet myyjät tekevät sen virheen, että laittavat tuotteita myyntiin väärään aikaan. Älä siis koskaan sorru tähän virheeseen, jos haluat tienata kirpputorimyynneillä.

Sisustusbuumi käynnistyy syksyllä

Erilaiset sisustustavarat ovat hyvin suosittuja ja niitä etsitään kirpputoreilta jatkuvasti. Varsinkin suomalainen design on kallista ja harvinaisista keräilytuotteista voidaan maksaa maltaita. Arabia, Iittala ja Marimekko ovat yhä tänäkin päivänä hyvin suosittuja brändejä. Monet keräilevät esimerkiksi vanhaa Arabiaa. Se tulee siis hinnoitella oikein. Jos design ei ole itselle tuttua, on syytä tutustua hintoihin ennen kuin tavaroita laittaa myyntiin. Pahimmillaan epätietoisuus voi johtaa jopa satojen eurojen menetykseen, jos tuotteet myy liian edulliseen hintaan.

Jos kotoa löytyy ylimääräistä designia, ei sitä kannata pitää varastossa turhan takia. Järkevämpää on varata kirpputoripöytä, hinnoitella tuotteet hyvin ja tienata mukavasti ylimääräistä. Kirpputoreille voi viedä myös suurempia esineitä, kuten huonekaluja. Varsinkin Artek on suuressa suosiossa ja monet matkaavat pidemmän matkan päähän kirpputoreille ostamaan Artekin tuotteita. Artekin puiset tuolit kuuluvatkin keräillyimpien huonekalujen joukkoon. Niiden hinta kannattaa siis ehdottomasti laittaa kohdalleen, sillä keräilijät maksavat tuoleista korkeitakin hintoja.

Suomalaisen designin lisäksi kirpputoreilla käyvät ovat kiinnostuneita peileistä, rottingista ja antiikista. Jos varastosta löytyy näitä tuotteita, jotka ovat jääneet ylimääräisiksi, on syytä alkaa miettimään niiden myymistä. Jos hinnoittelua ei osaa itse tehdä, voi sitä varten kysyä apua ammattilaisilta.