Suomen parhaimmat kirpputorit

Suomesta löytyy runsaasti kirpputoreja. Niitä on perustettu jopa kaikkein pienimmille paikkakunnille, sillä käytetyllä tavaralla on oma ostajakuntansa ja kirpputorien suosio tuntuu nousevan jatkuvasti. Suomesta löytyy kuitenkin muutamia kirpputoreja, joihin lähdetään vähän kauempaakin. Nämä kirpputorit ovat yleensä suuria, joten niissä voi tehdä löytöjä niin vaatteiden, huonekalujen, kirjojen, taulujen kuin koriste-esineidenkin suhteen. Näiden lisäksi Suomesta löytyy kirpputoreja, jotka tunnetaan joistakin erityisistä tuotteista. Jotkut kirpputorit ovat siis erikoistuneet myymään tiettyjä tuotteita.

Relove

Helsingistä löytyvä Relove voidaan ehdottomasti listata Suomen parhaimpien kirpputorien joukkoon. Relove keskittyy vaatteisiin ja erityisesti laadukkaisiin merkkivaatteisiin. Kirpputorin perustaja ja omistaja on entinen Miss Suomi Noora Hautakangas, joka hankkii kirpputorille laadukkaita ja hyväkuntoisia vaatekappaleita. Reloven kirpputoreja on itse asiassa kaksi. Toinen niistä sijaitsee aivan Helsingin keskustassa ja toinen Töölössä. Relove erottuu edukseen muiden kirpputorien joukosta, sillä se ei vaikuta ollenkaan kirpputorilta. Lähinnä Relovesta tulee mieleen kalliimman luokan vaateliike.

Relove sopii erityisesti sellaisille kirpputorien kiertäjille, jotka etsivät hyväkuntoisia vaatteita. Relovessa hinnat ovat tavallisia kirpputoreja kalliimpia, mutta toisaalta myös tuotteet ovat aina hyvässä kunnossa, eivätkä näytä oikeastaan lainkaan käytetyiltä.

Lahden Kirpputori Kisälli

Lahti on todella onnellisessa asemassa, sillä sieltä löytyy monipuolinen ja pidetty Kirpputori Kisälli. Kisällissä on myytävänä asiakkaiden myyntiin tuomia tavaroita. Sen lisäksi kirpputorin omistaja tuo säännöllisesti omia tavaroitaan myyntiin. Kirpputori Kisälli on erikoistunut vanhoihin tavaroihin, astioihin ja huonekaluihin. Sieltä keräilijät voivat tehdä erinomaisia löytöjä, sillä Kirpputori Kisälliin viedään myyntiin monenlaisia vanhoja esineitä. Kesäsunnuntaisin kirpputorin pihassa pidetään vielä erikseen peräkonttikirppis, jonne ihmiset tulevat myymään omia tavaroitaan yhden päivän ajaksi.

Laitilan kirpputori

Vaikka Laitila ei olekaan kovin suuri paikkakunta, sieltä löytyy silti yksi erinomainen kirpputori. Laitilan kirpputorille tuodaan myyntiin paljon vanhoja astioita, huonekaluja ja kaikenlaisia keräilyesineitä. Jos vanhat tavarat ovat lähellä sydäntä, kannattaa Laitilan kirpputorilla käydä pistäytymässä. Myös kirpputorin sijainti ja miljöö ovat ihastuttavia. Laitilan kipputori sijaitsee aivan Laitilan keskustassa sievässä sinisessä puutalossa. Jo kaunis miljöö saa asiakkaan tuntemaan olonsa hyväksi ja tervetulleeksi.