Etusivu

Hei ja tervetuloa lukemaan nettisivustoa, jossa paneudutaan kirpputorien maailmaan. Ehkä olet löytänyt tiesi tänne, koska rakastat kaikkea kierrätettyä ja haluat saada uusia vinkkejä kirppareiden suhteen. Toisaalta tilanne voi olla myös se, että olet aikaisemmin vierastanut kierrätetyn tavaran ostamista, mutta haluaisit kokeilla sitä nyt. Yksi syy tällaiseen kulutustottumusten muuttumiseen on ympäristön tila. Monet haluavat lopettaa uusien tuotteiden ostamisen, sillä kierrätys on tunnetusti paljon ympäristöystävällisempää.

Sivustolla annetaan vinkkejä siihen, mistä löytyvät Suomen parhaimmat ja erikoisimmat kirpputorit. Lähes kaikilta pienimmiltäkin paikkakunnilta löytyy kirpputoreja, joissa voi tehdä loistavia löytöjä. Tällaisten kaikenlaista tavaraa myyvien kirpputorien lisäksi on olemassa myös johonkin tiettyyn kategoriaan erikoistuneita kirpputoreja. Myös kesällä järjestettävät ulkokirpputorit ja sisätiloissa järjestettävät kirppistapahtumat käydään läpi. Suurimpiin tapahtumiin kannattaa matkustaa vaikka hieman kauempaakin, sillä niihin kokoontuu myyjiä, jotka myyvät monesti harvinaisia keräilyesineitä ja muutenkin mielenkiintoisia tuotteita. Tällä sivustolle kerrotaan kaikista alan parhaimmista tapahtumista.

Kun haluat lähteä myymään kirpputorille

Kun tavaroita lähdetään myymään kirpputorilla, on mielessä yleensä kaksi asiaa. Ensimmäisenä on halu päästä eroon tavaroista, jotka ovat itselle tarpeettomia. Toisaalta tavaroilla halutaan myös saada hieman ylimääräistä rahaa. Joskus kirpputorille voidaan kerätä ainoastaan kalliimpia tavaroita, joita varsinkin keräilivät hamuavat. Kun ajatus kirpputorilla myymisestä tulee mieleen, on aika lähteä käymään omia varastoja läpi. Kirpputorille kannattaa viedä reilummin tavaraa, jotta pöytä tulee täyteen. Tavarat olisi hyvä kuitenkin asettaa siten, että ne eivät ole liian tiiviisti. Näin ostajat pystyvät näkemään jo yhdellä vilkaisulla, onko myyntipöydässä mielenkiintoista tavaraa. Tässä blogissa annetaan muutenkin vinkkejä siihen, mitä kirpputoreilla kannattaa myydä ja miten tuotteet tulisi hinnoitella.

Artikkeleiden avulla tulet myös saamaan tietoa siitä, miten kirpputoripöydän voi varata ja kuinka pitkäksi aikaa. Lue siis artikkeleita eteenpäin ja poimi kaikki parhaimmat vinkit siihen, miten kirpputorilla myymisestä tulee hyvä kokemus ja kuinka sillä voi jopa tienata rahaa. Kirpputorit ovat nyt suositumpia kuin koskaan aikaisemmin, joten nyt on hyvä hetki aloittaa omien tavaroiden myyminen. Ei siis muuta kuin vielä kerran tervetuloa lukemaan sivustoa!